Bij Lion Roots kunt u terecht voor

Dreadlocks zetten

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met dreadlocks en hanteren ook verschillende (natuurlijke) methodes waarvoor alleen de hand en/of een dreadlock tool gebruikt wordt.

Bijwerken

Bij Lion Roots bent u aan het juiste adres om uw dreadlocks te laten bijwerken! Het is belangrijk om dit met regelmatig te doen en het goed te verzorgen. Zo blijven je dreads er op de lange termijn netjes uitzien.

Restaureren

Heb je jouw dreads verwaarloosd en wil je het weer in perfecte staat krijgen? Wij zorgen weer dat je dreadlocks als nieuw eruit zien d.m.v. diverse natuurlijke technieken.

Lion Roots Records

Onder de naam “Lion Roots Records” brengen wij muziek uit voor verschillende HipHop en Reggae artiesten. U kunt bij ons ook terecht voor het opnemen, laten mixen of masteren van uw muziek.

Lion Roots team

Steven Tervelde

Eigenaar - Loctician

Mijn naam is Steven Tervelde, in de scene ook wel bekend onder de naam Dutch Natty. Ik ben oprichter en “loctician” van Lion Roots en heb ruim 10 jaar ervaring in het zetten van dreadlocks. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het onderhouden en restaureren van dreadlocks.